Production, isolation and characterization of bioactive peptides with antihypertensive properties from rapeseed and potato protein
Production, isolation and characterization of bioactive peptides with antihypertensive properties from rapeseed and potato protein
Tallennettuna:
Genre | |
---|---|
Ulkoasu |
1 verkkoaineisto (107 sivua) Julkaistu myös painettuna |
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Tiivistelmän kieli |
suomi |
Huomautukset |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa. Julkaisussa virheellinen painetun julkaisun ISBN 798-951-29-5964-8. |
Julkaisija |
Turku :
Turun yliopisto,
2014.
|
Opinnäyte | Väitöskirja : Turun yliopisto, 2014 |
Sarja | Doctoral Thesis in Food Sciences at the University of Turku, ISSN 2323-9409; 62. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Lisätiedot | Sari Mäkinen |
Painettu (nidottu) |
978-951-29-5964-8 |
Järjestelmävaatimukset |
Internet-yhteys |
ISBN |
978-951-29-5965-5 PDF |
Hae kokoteksti |