Laatu paikallisessa ruoan tuotannossa : laatuajattelun spatiaalinen diffuusio ja innovaatioverkosto primaarituotannossa Pohjois-Karjalassa
Laatu paikallisessa ruoan tuotannossa : laatuajattelun spatiaalinen diffuusio ja innovaatioverkosto primaarituotannossa Pohjois-Karjalassa
Sparad:
Genre | |
---|---|
Fysisk beskrivning |
1 verkkoaineisto (244 sivua) Julkaistu myös painettuna |
Språk |
finska |
Originalverkets språk |
finska |
Språk i abstract |
engelska |
Förlag |
Joensuu :
Joensuun yliopisto,
2008.
|
Lärdomsprov | Väitöskirja Joensuun yliopisto |
Serie | Yhteiskuntatieteellisiä julkaisuja / Joensuun yliopisto, yhteiskunta- ja aluetieteiden tiedekunta, ISSN 1796-8003; n:o 88. |
Klassifikation | |
Ämnen | |
Mer information | Lea Konttinen |
Painettu (nidottu) |
978-952-219-110-6 |
Systemkrav |
Internet-yhteys; WWW-selain; Adobe Reader |
ISBN |
978-952-219-157-1 PDF |
Hämta fulltext |