Laatu paikallisessa ruoan tuotannossa : laatuajattelun spatiaalinen diffuusio ja innovaatioverkosto primaarituotannossa Pohjois-Karjalassa
Laatu paikallisessa ruoan tuotannossa : laatuajattelun spatiaalinen diffuusio ja innovaatioverkosto primaarituotannossa Pohjois-Karjalassa
Tallennettuna:
Genre | |
---|---|
Ulkoasu |
1 verkkoaineisto (244 sivua) Julkaistu myös painettuna |
Kieli |
suomi |
Alkuteoksen kieli |
suomi |
Tiivistelmän kieli |
englanti |
Julkaisija |
Joensuu :
Joensuun yliopisto,
2008.
|
Opinnäyte | Väitöskirja Joensuun yliopisto |
Sarja | Yhteiskuntatieteellisiä julkaisuja / Joensuun yliopisto, yhteiskunta- ja aluetieteiden tiedekunta, ISSN 1796-8003; n:o 88. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Lisätiedot | Lea Konttinen |
Painettu (nidottu) |
978-952-219-110-6 |
Järjestelmävaatimukset |
Internet-yhteys; WWW-selain; Adobe Reader |
ISBN |
978-952-219-157-1 PDF |
Hae kokoteksti |