Laatu paikallisessa ruoan tuotannossa : laatuajattelun spatiaalinen diffuusio ja innovaatioverkosto primaarituotannossa Pohjois-Karjalassa
Laatu paikallisessa ruoan tuotannossa : laatuajattelun spatiaalinen diffuusio ja innovaatioverkosto primaarituotannossa Pohjois-Karjalassa
Saved in:
Genre | |
---|---|
Physical Description |
1 verkkoaineisto (244 sivua) Julkaistu myös painettuna |
Language |
Finnish |
Language of Original Work |
Finnish |
Language of Abstract |
English |
Published |
Joensuu :
Joensuun yliopisto,
2008.
|
Dissertation Note | Väitöskirja Joensuun yliopisto |
Series | Yhteiskuntatieteellisiä julkaisuja / Joensuun yliopisto, yhteiskunta- ja aluetieteiden tiedekunta, ISSN 1796-8003; n:o 88. |
Classification | |
Subjects | |
Additional Information | Lea Konttinen |
Painettu (nidottu) |
978-952-219-110-6 |
System requirements |
Internet-yhteys; WWW-selain; Adobe Reader |
ISBN |
978-952-219-157-1 PDF |
Get full text |