Oxidative stability of solid foods with dispersed lipids
Oxidative stability of solid foods with dispersed lipids
Tallennettuna:
Ulkoasu |
96, [44] sivu : kuvitettu ; 25 cm Yhteenveto-osa julkaistu myös verkkoaineistona |
---|---|
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Huomautukset |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 4 eripainosta. Nimiösivulla myös: Helsingin yliopisto, elintarvike- ja ympäristötieteiden laitos. |
Julkaisija |
Helsinki :
University of Helsinki,
2015
|
Opinnäyte | Väitöskirja : Helsingin yliopisto, 2015 |
Sarja | EKT-sarja, ISSN 0355-1180; 1674. EKT-sarja, 1674. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Valmistaja | (Helsinki : Unigrafia) |
Lisätiedot | Annelie Damerau |
Verkkoaineisto (yhteenveto-osa, PDF) |
978-951-51-0874-6 |
ISBN |
978-951-51-0873-9 nidottu |
Hae kokoteksti |