Cross-functional conflicts in new product launches in the food industry
Cross-functional conflicts in new product launches in the food industry
Tallennettuna:
Genre | |
---|---|
Ulkoasu |
204 sivua : kuvitettu ; 25 cm Julkaistu myös verkkoaineistona |
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Tiivistelmän kieli |
suomi |
Julkaisija |
Oulu :
University of Oulu,
2014
|
Opinnäyte | Väitöskirja : Oulun yliopisto, Oulun yliopiston tutkijakoulu, Oulun yliopiston kauppakorkeakoulu, markkinoinnin yksikkö, 2014 |
Sarja | Acta Universitatis Ouluensis, G, Oeconomica, ISSN 1455-2647; 71. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Metodologia | |
Valmistaja | (Tampere : Juvenes Print) |
Lisätiedot | Abdul Kareem Mohamed Ashraf |
Verkkoaineisto (PDF) |
9789526206455 |
ISBN |
978-952-62-0644-8 nidottu |
Hae kokoteksti |