Microbial production of xylitol, L-xylulose and L-xylose
Microbial production of xylitol, L-xylulose and L-xylose
Tallennettuna:
Genre | |
---|---|
Ulkoasu |
VIII, 84, [40] sivua : kuvitettu ; 25 cm Yhteenveto-osa julkaistu myös verkkoaineistona |
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Tiivistelmän kieli |
suomi |
Huomautukset |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 4 eripainosta. |
Julkaisija |
Espoo :
Aalto University, School of Chemical Technolog, Department of Biotechnology and Chemical Technology,
2013
|
Opinnäyte | Väitöskirja : Espoo : Aalto-yliopisto |
Sarja | Aalto University publication series, Doctoral dissertations, ISSN 1799-4934; 137/2013. |
Aiheet | |
Valmistaja | (Helsinki : Unigrafia) |
Lisätiedot | Anne Usvalampi |
Verkkoaineisto (PDF) |
978-952-60-5317-2 |
ISBN |
978-952-60-5316-5 nidottu |
Hae kokoteksti |