Genetic and environmental influences on chemosensory perception and preferences
Genetic and environmental influences on chemosensory perception and preferences
Tallennettuna:
Genre | |
---|---|
Ulkoasu |
1 PDF-tiedosto (102 sivua) Julkaistu myös painettuna |
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Tiivistelmän kieli |
suomi |
Huomautukset |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa. Nimiösivulla myös: University of Helsinki, Department of Food and Environmental Sciences, Sensory Research, Helsinki 2013. |
Julkaisija |
Helsinki :
University of Helsinki,
2013.
|
Opinnäyte | Väitöskirja : Helsingin yliopisto |
Sarja | EKT-sarja, ISSN 0355-1180; 1613. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Lisätiedot | Outi Törnwall |
Painettu |
978-952-10-9263-3 |
Järjestelmävaatimukset |
Internet-yhteys |
ISBN |
978-952-10-9264-0 PDF |
Hae kokoteksti |