Analysis of lipid oxidation during digestion by liquid chromatography-mass spectrometric and nuclear magnetic resonance spectroscopic techniques
Analysis of lipid oxidation during digestion by liquid chromatography-mass spectrometric and nuclear magnetic resonance spectroscopic techniques
Tallennettuna:
Genre | |
---|---|
Ulkoasu |
Yhteenveto-osa julkaistu myös verkkoaineistona ix, 158 sivua : kuvitettu ; 25 cm |
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Huomautukset |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 4 eripainosta. |
Julkaisija |
Turku :
University of Turku, Department of Bichemistry and Food Chemistry,
2013
|
Opinnäyte | Väitöskirja : Turun yliopisto |
Luokitus | |
Aiheet | |
Valmistaja | (Turku : Painosalama) |
Lisätiedot | Marko Tarvainen |
Verkkoaineisto (yhteenveto-osa) |
978-951-29-5402-5 |
ISBN |
978-951-29-5401-8 nidottu |
Hae kokoteksti |