Guide för förädling av ekologiska produkter
Finna-arvio
Guide för förädling av ekologiska produkter
Tallennettuna:
Ulkoasu |
68 sivua : kuvitettu ; 30 cm |
---|---|
Kieli |
ruotsi |
Alkuteoksen kieli |
ruotsi |
Huomautukset |
Luomujatkojalostus vauhtiin -projekt ; Ekomat på fat - ekomat i offentliga matservice -projekt. |
Julkaisija |
Esbo :
Laurea yrkeshögskola : Kurmakka - Organic Food,
2013
|
Luokitus | |
Aiheet | |
Valmistaja | ([Lahti] : Markprint) |
Lisätiedot | [författare: Marja Nuora, Erkki Pöytäniemi, Milla Harjula, Pekka Marin, Anu Arolaakso, Heikki Manner] |
ISBN |
978-951-799-300-5 rengaskirja, Laurea-ammattikorkeakoulu |
Hae kokoteksti |