Alkylresorcinol metabolites as potential biomarkers for whole-grain rye intake and the effect of rye bread intake on plasma low-density lipoproteins
Alkylresorcinol metabolites as potential biomarkers for whole-grain rye intake and the effect of rye bread intake on plasma low-density lipoproteins
Tallennettuna:
Ulkoasu |
74, [30] sivua : kuvitettu ; 25 cm Yhteenveto-osa julkaistu myös verkkoaineistona |
---|---|
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Tiivistelmän kieli |
suomi |
Huomautukset |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 4 eripainosta. Nimiösivulla myös: Institute for Preventive Medicine, Nutrition, and Cancer, Folkhälsan Research Center and Faculty of Medicine, Department of Cardiology, Institute of Clinical Medicine, University of Helsinki, Finland. |
Julkaisija |
Helsinki :
University of Helsinki,
2012
|
Opinnäyte | Väitöskirja : Helsingin yliopisto |
Luokitus | |
Aiheet | |
Valmistaja | (Helsinki : Helsinki University Printing House) |
Lisätiedot | Päivi Söderholm |
Verkkoaineisto (yhteenveto-osa) |
978-952-10-8529-1 |
ISBN |
978-952-10-8528-4 nidottu |
Hae kokoteksti |