Fractionation of hen egg and oat lipids with supercritical fluids : chemical and functional properties of fractions
Fractionation of hen egg and oat lipids with supercritical fluids : chemical and functional properties of fractions
Tallennettuna:
Genre | |
---|---|
Ulkoasu |
109 sivua : kuvitettu ; 25 cm Yhteenveto-osa julkaistu myös verkkoaineistona |
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Huomautukset |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 5 eripainosta. |
Julkaisija |
Turku :
University of Turku,
2012
|
Opinnäyte | Väitöskirja : Turun yliopisto |
Luokitus | |
Aiheet | |
Valmistaja | (Turku : Painosalama) |
Lisätiedot | Heikki Aro |
Verkkoaineisto (yhteenveto-osa) |
978-951-29-5038-6 |
ISBN |
978-951-29-5037-9 nidottu |
Hae kokoteksti |