Cheese-making by full concentration of milk with membrane filtration and evaporation
Cheese-making by full concentration of milk with membrane filtration and evaporation
Tallennettuna:
Ulkoasu |
85, [41] sivua : kuvitettu ; 25 cm Yhteenveto-osa julkaistu myös verkkoaineistona |
---|---|
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Tiivistelmän kieli |
suomi |
Huomautukset |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 5 eripainosta. |
Julkaisija |
Helsinki :
University of Helsinki, Department of Food and Environmental Science,
2012
|
Opinnäyte | Väitöskirja : Helsingin yliopisto |
Sarja | EKT-sarja, ISSN 0355-1180; 1580. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Valmistaja | (Helsinki : Unigrafia) |
Lisätiedot | Terhi Aaltonen |
Verkkoaineisto (yhteenveto-osa) |
978-952-10-8394-5 |
ISBN |
978-952-10-8393-8 nidottu |
Hae kokoteksti |