Bättre folk, bättre smak? : suomenruotsalaisten maku ja kulttuuripääoma
Bättre folk, bättre smak? : suomenruotsalaisten maku ja kulttuuripääoma
Tallennettuna:
Genre | |
---|---|
Ulkoasu |
78, [95] sivua ; 25 cm Julkaistu myös verkkoaineistona |
Kieli |
suomi englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti suomi |
Tiivistelmän kieli |
englanti |
Huomautukset |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 5 eripainosta. |
Julkaisija |
[Helsinki] :
Helsingin yliopisto,
2011
|
Opinnäyte | Väitöskirja : Helsingin yliopisto |
Sarja | Sosiaalitieteiden laitoksen julkaisuja, ISSN 1798-9124; 2011:5. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Valmistaja | (Helsinki : Unigrafia) |
Lisätiedot | Riie Heikkilä |
Verkkoaineisto |
978-952-10-6693-1 |
ISBN |
978-952-10-6692-4 nidottu |
Huomautus kielistä |
Yhteenveto-osa suomeksi, kolme eripainosta englanniksi, yksi suomeksi ja yksi ruotsiksi |
Hae kokoteksti |