Discovery of oxidative enzymes for food engineering : tyrosinase and sulfhydryl oxidase
Discovery of oxidative enzymes for food engineering : tyrosinase and sulfhydryl oxidase
Tallennettuna:
Genre | |
---|---|
Ulkoasu |
101, [61] sivu : kuvitettu ; 25 cm Yhteenveto-osa julkaistu myös verkkoaineistona |
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Huomautukset |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 4 eripainosta. |
Julkaisija |
[Espoo] :
VTT,
2011
|
Opinnäyte | Väitöskirja : Helsingin yliopisto, 2011 |
Sarja | VTT publications, ISSN 1235-0621; 763. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Valmistaja | (Helsinki : Edita Prima) |
Lisätiedot | Greta Faccio |
Verkkoaineisto (yhteenveto-osa) |
978-951-38-7737-8 |
ISBN |
978-951-38-7736-1 nidottu |
Hae kokoteksti |