Ravinnon hyvään laatuun vaikuttavien tuotantotekijöiden resurssit ja niiden kuvaaminen lukion biologian oppikirjoissa vv. 1959-2002
Ravinnon hyvään laatuun vaikuttavien tuotantotekijöiden resurssit ja niiden kuvaaminen lukion biologian oppikirjoissa vv. 1959-2002
Tallennettuna:
Ulkoasu |
108 sivua ; 25 cm |
---|---|
Kieli |
suomi |
Alkuteoksen kieli |
suomi |
Huomautukset |
Tutkimusseminaari 2007-2010. |
Julkaisija |
Jyväskylä :
Jyväskylän kesäyliopisto,
2010
|
Opinnäyte | Seminaarityö : Jyväskylän ikääntyvien yliopisto |
Sarja | Jyväskylän ikääntyvien yliopiston raportit ja seminaarityöt, ISSN 1237-4830; 15. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Valmistaja | ([Jyväskylä] : Jyväskylän yliopistopaino) |
Lisätiedot | Irmeli Nissi |
ISBN |
978-951-39-4129-1 nidottu |
Hae kokoteksti |