The use of serotyping and PFGE-typing of Listeria monocytogenes in food processing contamination studies and human foodborne infections
The use of serotyping and PFGE-typing of Listeria monocytogenes in food processing contamination studies and human foodborne infections
Tallennettuna:
Ulkoasu |
74, [31] sivua : kuvitettu ; 25 cm Julkaistu myös verkkoaineistona |
---|---|
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Huomautukset |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 5 eripainosta. |
Julkaisija |
[Helsinki] :
[Maria Sjöman],
2010
|
Opinnäyte | Väitöskirja : Helsingin yliopisto |
Luokitus | |
Aiheet | |
Valmistaja | (Helsinki : Helsinki University Print) |
Lisätiedot | Maria Sjöman |
Verkkoaineisto |
978-952-10-6112-7 |
ISBN |
978-952-92-6945-7 nidottu |
Hae kokoteksti |