Graavisuolatun ja kylmäsavustetun kalan hygieeninen laatu ja säilytyslämpötilat vähittäismyynnissä ja laitoksissa
Finna-recension
Graavisuolatun ja kylmäsavustetun kalan hygieeninen laatu ja säilytyslämpötilat vähittäismyynnissä ja laitoksissa
Sparad:
Fysisk beskrivning |
10, [3] sivua : kuvitettu ; 30 cm |
---|---|
Språk |
finska |
Originalverkets språk |
finska |
Språk i abstract |
svenska |
Förlag |
Helsinki :
Helsingin kaupungin ympäristökeskus,
2008.
|
Serie | Helsingin kaupungin ympäristökeskuksen julkaisuja, ISSN 1235-9718; 2008, 13. |
Klassifikation | |
Ämnen | |
Tillverkare | Helsinki : Kopio Niini |
Mer information | Riikka Åberg, Liina-Lotta Nousiainen, Helena Lampinen ja Eeva Klemettilä-Kirjavainen |
Verkkoaineisto (PDF) |
978-952-223-219-9 |
ISBN |
978-952-223-218-2 nidottu |
Hämta fulltext |