Graavisuolatun ja kylmäsavustetun kalan hygieeninen laatu ja säilytyslämpötilat vähittäismyynnissä ja laitoksissa
Finna-arvio
Graavisuolatun ja kylmäsavustetun kalan hygieeninen laatu ja säilytyslämpötilat vähittäismyynnissä ja laitoksissa
Tallennettuna:
Ulkoasu |
10, [3] sivua : kuvitettu ; 30 cm |
---|---|
Kieli |
suomi |
Alkuteoksen kieli |
suomi |
Tiivistelmän kieli |
ruotsi |
Julkaisija |
Helsinki :
Helsingin kaupungin ympäristökeskus,
2008.
|
Sarja | Helsingin kaupungin ympäristökeskuksen julkaisuja, ISSN 1235-9718; 2008, 13. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Valmistaja | Helsinki : Kopio Niini |
Lisätiedot | Riikka Åberg, Liina-Lotta Nousiainen, Helena Lampinen ja Eeva Klemettilä-Kirjavainen |
Verkkoaineisto (PDF) |
978-952-223-219-9 |
ISBN |
978-952-223-218-2 nidottu |
Hae kokoteksti |