Graavisuolatun ja kylmäsavustetun kalan hygieeninen laatu ja säilytyslämpötilat vähittäismyynnissä ja laitoksissa
Finna rating
Graavisuolatun ja kylmäsavustetun kalan hygieeninen laatu ja säilytyslämpötilat vähittäismyynnissä ja laitoksissa
Saved in:
Physical Description |
10, [3] sivua : kuvitettu ; 30 cm |
---|---|
Language |
Finnish |
Language of Original Work |
Finnish |
Language of Abstract |
Swedish |
Published |
Helsinki :
Helsingin kaupungin ympäristökeskus,
2008.
|
Series | Helsingin kaupungin ympäristökeskuksen julkaisuja, ISSN 1235-9718; 2008, 13. |
Classification | |
Subjects | |
Manufacturer | Helsinki : Kopio Niini |
Additional Information | Riikka Åberg, Liina-Lotta Nousiainen, Helena Lampinen ja Eeva Klemettilä-Kirjavainen |
Verkkoaineisto (PDF) |
978-952-223-219-9 |
ISBN |
978-952-223-218-2 nidottu |
Get full text |