Laatu paikallisessa ruoan tuotannossa : laatuajattelun spatiaalinen diffuusio ja innovaatioverkosto maidontuotannossa Pohjois-Karjalassa
Laatu paikallisessa ruoan tuotannossa : laatuajattelun spatiaalinen diffuusio ja innovaatioverkosto maidontuotannossa Pohjois-Karjalassa
Tallennettuna:
Ulkoasu |
236 sivua : kuvitettu ; 25 cm Julkaistu myös verkkoaineistona |
---|---|
Kieli |
suomi |
Alkuteoksen kieli |
suomi |
Tiivistelmän kieli |
englanti |
Julkaisija |
[Joensuu] :
Joensuun yliopisto : Joensuun yliopiston kirjasto [jakaja], Joensuun yliopistopaino,
2008
|
Opinnäyte | Väitöskirja : Joensuun yliopisto |
Sarja | Yhteiskuntatieteellisiä julkaisuja / Joensuun yliopisto, yhteiskunta- ja aluetieteiden tiedekunta, ISSN 1796-7996; n:o 88. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Valmistaja | (Joensuu) : |
Lisätiedot | Lea Konttinen |
Verkkoaineisto |
9789522191571 |
ISBN |
978-952-219-110-6 nidottu |
Kontrolloimaton nimeke |
Laatuajattelun spatiaalinen diffuusio ja innovaatioverkosto primaarituotannossa Pohjois-Karjalassa |
Hae kokoteksti |