Actors and institutions in the emergence of a new field : a study of the cholesterol-lowering functional foods market
Actors and institutions in the emergence of a new field : a study of the cholesterol-lowering functional foods market
Tallennettuna:
Genre | |
---|---|
Ulkoasu |
246 sivua : kuvitettu ; 25 cm Julkaistu myös verkkoaineistona |
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Julkaisija |
Helsinki :
Helsinki School of Economics : KY-palvelu [jakaja],
2007
|
Opinnäyte | Väitöskirja Helsingin kauppakorkeakoulu |
Sarja | Acta Universitatis oeconomicae Helsingiensis, A, ISSN 1237-556X; 319. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Valmistaja | (HSE Print) |
Lisätiedot | Tiina Ritvala |
Verkkoaineisto (PDF) |
978-952-488-203-3 |
ISBN |
978-952-488-195-1 nidottu |
Kontrolloimaton nimeke |
A study of the cholesterol-lowering functional foods market |
Hae kokoteksti |