Glycoalkaloid content and starch structure in Solanum species and interspecific somatic potato hybrids
Glycoalkaloid content and starch structure in Solanum species and interspecific somatic potato hybrids
Tallennettuna:
Genre | |
---|---|
Ulkoasu |
79, [50] sivua : kuvitettu ; 25 cm |
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Huomautukset |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 5 eripainosta. |
Julkaisija |
Helsinki :
University of Helsinki, Department of Applied Chemistry and Microbiology, Food Chemistry Division,
2007
|
Opinnäyte | Väitöskirja Helsingin yliopisto |
Sarja | EKT-series, 1384. EKT-sarja, ISSN 0355-1180; 1384. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Valmistaja | (Yliopistopaino) |
Lisätiedot | Tiina Väänänen |
ISBN |
978-952-10-3975-1 nidottu 978-952-10-3976-8 PDF |
Hae kokoteksti |