Kevytjuustojen laatuun vaikuttavat tekijät
Kevytjuustojen laatuun vaikuttavat tekijät
Sparad:
Genre | |
---|---|
Fysisk beskrivning |
103 sivua : kuvitettu ; 30 cm Myös verkkoaineistona |
Språk |
finska |
Originalverkets språk |
finska |
Språk i abstract |
engelska |
Förlag |
Helsinki :
Eläinlääkintä- ja elintarviketutkimuslaitos,
2006
|
Lärdomsprov | Pro gradu -työ : Helsingin yliopisto, soveltavan kemian ja mikrobiologian laitos |
Serie | EELAn julkaisuja, ISSN 1458-6878; 03/2006. |
Klassifikation | |
Ämnen | |
Tillverkare | (Yliopistopaino) |
Mer information | Maarit Paanajärvi |
ISBN |
952-5568-29-6 nidottu 952-5568-30-X PDF |
Hämta fulltext |