Kevytjuustojen laatuun vaikuttavat tekijät
Kevytjuustojen laatuun vaikuttavat tekijät
Tallennettuna:
Genre | |
---|---|
Ulkoasu |
103 sivua : kuvitettu ; 30 cm Myös verkkoaineistona |
Kieli |
suomi |
Alkuteoksen kieli |
suomi |
Tiivistelmän kieli |
englanti |
Julkaisija |
Helsinki :
Eläinlääkintä- ja elintarviketutkimuslaitos,
2006
|
Opinnäyte | Pro gradu -työ : Helsingin yliopisto, soveltavan kemian ja mikrobiologian laitos |
Sarja | EELAn julkaisuja, ISSN 1458-6878; 03/2006. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Valmistaja | (Yliopistopaino) |
Lisätiedot | Maarit Paanajärvi |
ISBN |
952-5568-29-6 nidottu 952-5568-30-X PDF |
Hae kokoteksti |