Added β-glucan as a source of fibre for consumers
Added β-glucan as a source of fibre for consumers
ethesis.helsinki.fi/julkaisu...emi/vk/lyly/
(Kansalliskirjasto)
Hae kokoteksti
Tallennettuna:
Genre | |
---|---|
Ulkoasu |
Julkaistu myös painettuna |
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Huomautukset |
Tiivistelmäosa |
Julkaisija |
Espoo : Helsinki :
VTT Technical Research Centre of Finland ; University of Helsinki,
2006.
|
Opinnäyte | Väitöskirja : Helsingin yliopisto |
Sarja | VTT publications, ISSN 1455-0849; 594. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Lisätiedot | Marika Lyly |
Painettu |
951-38-6700-5 |
Järjestelmävaatimukset |
Internet-yhteys, WWW-selain ; Adobe Reader |
ISBN |
951-38-6701-3 PDF |
Kontrolloimaton nimeke |
Added beta-glucan as a source of fibre for consumers |
Hae kokoteksti |