Ortodoksisen paaston ja pääsiäisen ruokakulttuuri Raja-Karjalassa syntyneiden keskuudessa ja Valamon luostarissa
Ortodoksisen paaston ja pääsiäisen ruokakulttuuri Raja-Karjalassa syntyneiden keskuudessa ja Valamon luostarissa
Tallennettuna:
Genre | |
---|---|
Ulkoasu |
93 sivua : kuvitettu ; 30 cm |
Kieli |
suomi |
Alkuteoksen kieli |
suomi |
Tiivistelmän kieli |
englanti |
Julkaisija |
Kuopio :
Savonia-ammattikorkeakoulu,
2005
|
Opinnäyte | Opinnäytetyö : Savonia-ammattikorkeakoulu, ruokapalvelujen liikkeenjohdon koulutusohjelma |
Sarja | Savonia-ammattikorkeakoulun julkaisusarja, C, ISSN 1795-083X; 2/2005. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Valmistaja | (Kopijyvä) |
Lisätiedot | Heli Nevavesi |
ISBN |
952-203-022-8 nidottu |
Hae kokoteksti |