Aistinvaraisten ominaisuuksien määrittäminen : loppuraportti
Finna-arvio
Aistinvaraisten ominaisuuksien määrittäminen : loppuraportti
Tallennettuna:
Ulkoasu |
[115] sivua : kuvitettu ; 25 cm |
---|---|
Kieli |
suomi |
Alkuteoksen kieli |
suomi |
Huomautukset |
Elintarvikeklusteriprojekti: Asiakaslähtöisen laadun kehittäminen lihan ja lihavalmisteiden tuotantoketjussa. Alaprojekti 5.1. |
Julkaisija |
Helsinki :
[Eläinlääkintä- ja elintarvikelaitos],
2000.
|
Luokitus | |
Aiheet | |
Lisätiedot | Soili Lampolahti |
ISBN |
951-98437-3-6 nidottu |
Kontrolloimaton nimeke |
Asiakaslähtöisen laadun kehittäminen lihan ja lihavalmisteiden tuotantoketjussa |
Hae kokoteksti |