Maakunnan maut : keskisuomalaisen keittiön parhaat makuelämykset = Regional recipes : the taste of Central Finland
Finna-arvio
Maakunnan maut : keskisuomalaisen keittiön parhaat makuelämykset = Regional recipes : the taste of Central Finland
Tallennettuna:
Ulkoasu |
96 sivua : kuvitettu ; 30 cm |
---|---|
Kieli |
suomi englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti suomi |
Julkaisija |
Jyväskylä :
Minerva,
2004
|
Luokitus | |
Aiheet | |
Valmistaja | (Gummerus) |
Lisätiedot | [toimittaja = editor: Jussi Jäppinen] ; [ruokien valinta, valmistus ja reseptit = food selection, preparation and recipes: Martti Lehtinen, Sari Riekko] ; [teksti = introduction: Heli-Maija Voutilainen] ; [ruoka- ja esinekuvat = food and craft photography: Kari Miettinen] ; [English translation: Tony Melville] |
ISBN |
952-5478-53-X sidottu |
Kontrolloimaton nimeke |
Regional recipes |
Hae kokoteksti |