Jäähdytysnopeuden vaikutus naudanlihan mureuteen
Jäähdytysnopeuden vaikutus naudanlihan mureuteen
Tallennettuna:
Genre | |
---|---|
Ulkoasu |
86, [3] lehteä ; 30 cm |
Kieli |
suomi |
Alkuteoksen kieli |
suomi |
Tiivistelmän kieli |
englanti |
Huomautukset |
Elintarvikeklusteriprojekti: Asiakaslähtöisen laadun kehittäminen lihan ja lihavalmisteiden tuotantoketjussa. Alaprojekti 5.2. Projektin nimi kannessa: Asiakaslähtöinen laadun kehittäminen lihan ja lihavalmisteiden tuotantoketjussa. |
Julkaisija |
[Helsinki] :
Helsingin yliopisto,
2000.
|
Opinnäyte | Pro gradu -tutkielma : Helsingin yliopisto, elintarviketeknologian laitos |
Sarja | EKT-sarja, ISSN 0355-1180; 588. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Lisätiedot | Tapio Hannula ja Eero Puolanne |