Rigor mortiksen muodostumisolosuhteiden vaikutus naudanlihan mureuteen ; Suomalaisissa teurastamoissa käytössä olevien jäähdytysjärjestelmien vaikutus naudanlihan mureuteen
Rigor mortiksen muodostumisolosuhteiden vaikutus naudanlihan mureuteen ; Suomalaisissa teurastamoissa käytössä olevien jäähdytysjärjestelmien vaikutus naudanlihan mureuteen
Tallennettuna:
Genre | |
---|---|
Ulkoasu |
86 lehteä : kuvitettu ; 2000 |
Kieli |
suomi |
Alkuteoksen kieli |
suomi |
Tiivistelmän kieli |
englanti |
Julkaisija |
Helsinki :
Helsingin yliopisto,
2000.
|
Opinnäyte | Pro gradu -työ : Helsingin yliopisto, elintarviketeknologian laitos/ lihateknologia |
Sarja | EKT-sarja, ISSN 0355-1180; 1201. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Lisätiedot | Tapio Hannula |
Kontrolloimaton nimeke |
Suomalaisessa teurastamossa käytössä olevien jäähdytysjärjestelmien vaikutus naudanlihan mureuteen |