Consumer acceptance of reduced-fat foods : the effects of product information
Consumer acceptance of reduced-fat foods : the effects of product information
ethesis.helsinki.fi/julkaisu...vk/kahkonen/
(Kansalliskirjasto)
Hae kokoteksti
Tallennettuna:
Genre | |
---|---|
Ulkoasu |
Julkaistu myös painettuna |
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Huomautukset |
Tiivistelmä - Nimiönäytöllä myös: University of Helsinki, Department of Food Technology, Faculty of Agriculture and Forestry |
Julkaisija |
Helsinki :
Helsingin yliopiston verkkojulkaisut,
2000.
|
Opinnäyte | Väitöskirja : Helsingin yliopisto |
Luokitus | |
Aiheet | |
Lisätiedot | Päivi Kähkönen |
Järjestelmävaatimukset |
Internet-yhteys, WWW-selain ; Adobe Reader |
ISBN |
951-45-9374-X verkkoaineisto, pdf |
Hae kokoteksti |