Consumer acceptance of reduced-fat foods : the effects of product information
Consumer acceptance of reduced-fat foods : the effects of product information
Tallennettuna:
Ulkoasu |
33, [58] sivua : kuvitettu ; 25 cm Myös verkkoaineistona |
---|---|
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Huomautukset |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 5 eripainosta. |
Julkaisija |
Helsinki :
University of Helsinki, Department of Food Technology,
2000
|
Opinnäyte | Väitöskirja Helsingin yliopisto |
Sarja | EKT-sarja, ISSN 0355-1180; 1195. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Valmistaja | (Yliopistopaino) |
Lisätiedot | Päivi Kähkönen |
ISBN |
951-45-9373-1 nidottu 951-45-9374-X verkkoaineisto., PDF 951-45-9375-8 verkkoaineisto., HTML |
Hae kokoteksti |