Effects of carotenoids and carotenoid-tocopherol interaction on lipid oxidation in vitro : 1) scavenging of free radicals, 2) formation and decomposition of hydroperoxides
Effects of carotenoids and carotenoid-tocopherol interaction on lipid oxidation in vitro : 1) scavenging of free radicals, 2) formation and decomposition of hydroperoxides
Tallennettuna:
Genre | |
---|---|
Ulkoasu |
81, [39] sivu : kuvitettu ; 25 cm Julkaistu myös verkkoaineistona |
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Huomautukset |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 5 eripainosta. |
Julkaisija |
Helsinki :
University of Helsinki, Department of Applied Chemistry and Microbiology,
1999
|
Opinnäyte | Väitöskirja : Helsingin yliopisto |
Sarja | EKT-series, 1165. EKT-sarja, ISSN 0355-1180; 1165. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Valmistaja | (Yliopistopaino) |
Lisätiedot | Katri Haila |
ISBN |
951-45-8558-5 nidottu |
Hae kokoteksti |