EU:n toiminta nitraatin saannin vähentämiseksi kasviksista
Finna-arvio
EU:n toiminta nitraatin saannin vähentämiseksi kasviksista
Tallennettuna:
Ulkoasu |
7, 10, [26] sivua : kuvitettu ; 30 cm |
---|---|
Kieli |
suomi |
Alkuteoksen kieli |
suomi |
Tiivistelmän kieli |
swe eng |
Julkaisija |
Helsinki :
Elintarvikevirasto,
1998
|
Sarja | Valvonta / Elintarvikevirasto, ISSN 1235-2756; 1998, 2. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Valmistaja | (Edita) |
Lisätiedot | Karin Blomberg, Veli Hietaniemi ja Anja Hallikainen. Keittämisen vaikutus kasvisten nitraattipitoisuuteen / Karin Blomberg |
ISBN |
951-732-070-1 nidottu |
Kontrolloimaton nimeke |
Keittämisen vaikutus kasvisten nitraattipitoisuuteen |
Hae kokoteksti |