Elintarvike- sekä hotelli- ja ravintolaklusterien koulutuspääoman kehitys 1970-1995
Finna rating
Elintarvike- sekä hotelli- ja ravintolaklusterien koulutuspääoman kehitys 1970-1995
Saved in:
Physical Description |
146 sivua : kuvitettu, karttoja ; 25 cm |
---|---|
Language |
Finnish |
Language of Original Work |
Finnish |
Item Description |
Laatineet Markku Lammi, Laura Paija ja Anna-Leea Ritvanen. |
Published |
Helsinki :
Tilastokeskus,
1997
|
Series | Koulutus / Tilastokeskus, ISSN 1236-4746; 1997, 3. |
Classification |
udkf 663/664 Kotitalous. Laitostaloudet. Suurtaloudet. Ruoka-aineet. Kodinhoito. Kiinteistönhoito (udkf 64) Työllisyys. Työttömyys. Työmarkkinat (udkf 331.5) Tilastotiede. Tilaston teoria. Tilastomenetelmät (udkf 311) Food Industry (ykl 67.7) Hotel and restaurant business. Institutional kitchens. Catering (ykl 68.8) Labour policy (ykl 36.131) |
Subjects | |
Manufacturer | (Edita) |
ISBN |
951-727-316-9 nidottu |
Get full text |