Elintarvike- sekä hotelli- ja ravintolaklusterien koulutuspääoman kehitys 1970-1995
Finna-arvio
Elintarvike- sekä hotelli- ja ravintolaklusterien koulutuspääoman kehitys 1970-1995
Tallennettuna:
Ulkoasu |
146 sivua : kuvitettu, karttoja ; 25 cm |
---|---|
Kieli |
suomi |
Alkuteoksen kieli |
suomi |
Huomautukset |
Laatineet Markku Lammi, Laura Paija ja Anna-Leea Ritvanen. |
Julkaisija |
Helsinki :
Tilastokeskus,
1997
|
Sarja | Koulutus / Tilastokeskus, ISSN 1236-4746; 1997, 3. |
Luokitus |
udkf 663/664 Kotitalous. Laitostaloudet. Suurtaloudet. Ruoka-aineet. Kodinhoito. Kiinteistönhoito (udkf 64) Työllisyys. Työttömyys. Työmarkkinat (udkf 331.5) Tilastotiede. Tilaston teoria. Tilastomenetelmät (udkf 311) Elintarviketeollisuus (ykl 67.7) Hotelli- ja ravintolatalous. Suurkeittiöt. Ateriapalvelut (ykl 68.8) Työvoimapolitiikka (ykl 36.131) |
Aiheet | |
Valmistaja | (Edita) |
ISBN |
951-727-316-9 nidottu |
Hae kokoteksti |