Formation of biogenic amines in dry sausages : with special reference to raw materials, lactic acid bacteria, pH decrease, temperature and time
Formation of biogenic amines in dry sausages : with special reference to raw materials, lactic acid bacteria, pH decrease, temperature and time
Tallennettuna:
Ulkoasu |
iv, 71, [64] sivua : kuvitettu ; 25 cm |
---|---|
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Huomautukset |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 6 eripainosta. - Nimiösivulla myös: National Veterinary and Food Research Institute, Department of Food and Environmental Hygiene, College of Veterinary Medicine, and Institute of Food Technology, Hohenheim University |
Julkaisija |
Helsinki :
[R. Maijala],
1994
|
Opinnäyte | Väitöskirja Eläinlääketieteellinen korkeakoulu |
Luokitus | |
Valmistaja | (Yliopistopaino) |
Lisätiedot | Riitta Maijala |
ISBN |
952-90-5687-7 nidottu |
Hae kokoteksti |