Ravintolassa perinteisesti ja keskuskeittiössä capcold-menetelmällä valmistetun bolognese-kastikkeen laatu ja kustannukset
Ravintolassa perinteisesti ja keskuskeittiössä capcold-menetelmällä valmistetun bolognese-kastikkeen laatu ja kustannukset
Tallennettuna:
Genre | |
---|---|
Ulkoasu |
112, [44] sivua : kuvitettu ; 30 cm |
Kieli |
suomi |
Alkuteoksen kieli |
suomi |
Tiivistelmän kieli |
englanti |
Julkaisija |
Helsinki :
Helsingin yliopisto, elintarvikekemian ja -teknologian laitos,
1991.
|
Opinnäyte | Pro gradu -työ : Helsingin yliopisto, elintarvikekemian ja -teknologian laitos |
Sarja | EKT-sarja, ISSN 0355-1180; 875. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Lisätiedot | Hanne Teräväinen |