Hyvän keittiön salaisuus : asiantuntijanäkemykset ruokapalvelujen kehitysvaiheista Suomessa
Finna-arvio
Hyvän keittiön salaisuus : asiantuntijanäkemykset ruokapalvelujen kehitysvaiheista Suomessa
Tallennettuna:
Ulkoasu |
49, [2] sivua : kuvitettu ; 21 cm |
---|---|
Kieli |
suomi |
Alkuteoksen kieli |
suomi |
Huomautukset |
Kunnallishallinnon työelämän laadun ja tuloksellisuuden kehittämisen tutkimusohjelma, Laatu-projekti. |
Julkaisija |
Tampere :
Tampereen yliopisto,
1992.
|
Sarja | Working papers / University of Tampere, Research Institute for Social Sciences, Work Research Centre, ISSN 0785-2657; 28 |
Luokitus | |
Aiheet | |
Lisätiedot | Ilkka Pesonen |
ISBN |
951-44-3097-2 nidottu |
Kontrolloimaton nimeke |
Laatu-projekti |
Hae kokoteksti |