EKT-sarja
Finna-arvio
EKT-sarja
Tallennettuna:
Muut nimekkeet |
EKT Elintarvikealan koulutusohjelman tutkimuksia -sarja Elintarvikekemia ja teknologia -sarja Elintarvikealan koulutusohjelman tutkimuksia EKT-series / University of Helsinki, Department of Food Chemistry and Technology EKT-serien / Helsingfors universitet, institutionen för livsmedelsteknologi |
---|---|
Ulkoasu |
30 cm Julkaistu joitakin sarjan osia myös verkossa |
Kieli |
suomi ruotsi englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti suomi ruotsi |
Huomautukset |
Koko vaihtelee. |
Julkaisija |
Helsinki :
Helsingin yliopisto,
1973-
|
Luokitus | |
Lisätiedot | Helsingin yliopisto, elintarvikekemian ja -teknologian laitos |
Julkaisutiheys |
Epäsäännöllinen |
ISSN |
0355-1180 |
Pääsy | Jotkut sarjan osat salassa pidettäviä |
Huomautukset |
Julkaisija: Helsingin yliopisto, elintarviketeknologian laitos, 1992-2010 ; - Toisinaan julkaisijoina myös: Soveltavan kemian ja mikrobiologian laitos sekä taloustieteen laitos 1992- ja Ruokavirasto = Finnish food Authority. Laboratory and Research Division. Chemistry Unit, 2019- . - Julkaisija: Helsingin yliopisto, elintarvike- ja ympäristötieteiden laitos, 2011-2017(?) - Julkaisijan nimimuoto: Helsingin yliopisto, elintarvike- ja ravitsemustieteiden osasto, 2018-. - Julkaisijan englanninkielinen nimi: University of Helsinki, Faculty of Agriculture and Forestry, Department of Food and Nutrition, 2018- |
Hae kokoteksti |