Aromi elintarvikkeiden laadun mittana : täydennyskoulutuskurssi : Turun yliopisto 27.-28.4.1988
Finna-arvio
Aromi elintarvikkeiden laadun mittana : täydennyskoulutuskurssi : Turun yliopisto 27.-28.4.1988
Tallennettuna:
Ulkoasu |
[2], VII, [1], 149, [1] sivua : kuvitettu ; 25 cm |
---|---|
Kieli |
suomi englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti suomi |
Tiivistelmän kieli |
englanti |
Huomautukset |
Osa tekstistä englanniksi. |
Julkaisija |
[Turku] :
[Turun yliopisto],
1988
|
Luokitus | |
Aiheet | |
Valmistaja | (Gillot) |
Lisätiedot | järjestäjät: Turun yliopiston elintarvikekemian laboratorio ja Turun elintarviketutkijain seura ; toimituskunta: Heikki Kallio...[ja muita] |
ISBN |
951-880-115-0 nidottu |
Hae kokoteksti |