Tutkimus- ja kehitystoiminnan vaikutus elintarviketeollisuuden kilpailukykyyn. Osa 1, Elintarviketeollisuuden tutkimus- ja kehitystoiminnan nykytilan kartoitus
Finna-recension
Tutkimus- ja kehitystoiminnan vaikutus elintarviketeollisuuden kilpailukykyyn. Osa 1, Elintarviketeollisuuden tutkimus- ja kehitystoiminnan nykytilan kartoitus
Sparad:
Fysisk beskrivning |
[4], 79, [25] sivua : kuvitettu ; 21 cm |
---|---|
Språk |
finska |
Originalverkets språk |
finska |
Förlag |
Hki :
Helsingin yliopisto,
1983.
|
Serie | EKT-sarja, ISSN 0355-1180; 614. |
Klassifikation | |
Mer information | Aatto Prihti, Sirpa Tuomi-Nurmi ja Helena Immonen ; [julk.] Helsingin yliopisto. Elintarvikekemian ja -teknologian laitos |