Tutkimus- ja kehitystoiminnan vaikutus elintarviketeollisuuden kilpailukykyyn. Osa 1, Elintarviketeollisuuden tutkimus- ja kehitystoiminnan nykytilan kartoitus
Finna-arvio
Tutkimus- ja kehitystoiminnan vaikutus elintarviketeollisuuden kilpailukykyyn. Osa 1, Elintarviketeollisuuden tutkimus- ja kehitystoiminnan nykytilan kartoitus
Tallennettuna:
Ulkoasu |
[4], 79, [25] sivua : kuvitettu ; 21 cm |
---|---|
Kieli |
suomi |
Alkuteoksen kieli |
suomi |
Julkaisija |
Hki :
Helsingin yliopisto,
1983.
|
Sarja | EKT-sarja, ISSN 0355-1180; 614. |
Luokitus | |
Lisätiedot | Aatto Prihti, Sirpa Tuomi-Nurmi ja Helena Immonen ; [julk.] Helsingin yliopisto. Elintarvikekemian ja -teknologian laitos |