Enzyme-aided recovery of protein and protein hydrolyzates from rapeseed cold-press cake
Enzyme-aided recovery of protein and protein hydrolyzates from rapeseed cold-press cake
Sparad:
Genre | |
---|---|
Fysisk beskrivning |
108 sivua, 44 sivua useina numerointijaksoina : kuvitettu Yhteenveto-osa julkaistu myös verkkoaineistona |
Språk |
engelska |
Originalverkets språk |
engelska |
Språk i abstract |
eng fin |
Beskrivning |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 4 eripainosta. |
Förlag |
Espoo :
VTT,
2016.
|
Lärdomsprov | Väitöskirja : Helsingin yliopisto, 2015 |
Serie | VTT Science, ISSN 2242-119X; 130. |
Klassifikation | |
Ämnen | |
Mer information | Katariina Rommi |
Verkkoaineisto (yhteenveto-osa) |
9789513884345 |
Bibliografi |
Sisältää bibliografisia lähdeviitteitä. |
ISBN |
978-951-38-8433-8 nidottu |
Hämta fulltext |