Enzyme-aided recovery of protein and protein hydrolyzates from rapeseed cold-press cake
Enzyme-aided recovery of protein and protein hydrolyzates from rapeseed cold-press cake
Tallennettuna:
Genre | |
---|---|
Ulkoasu |
108 sivua, 44 sivua useina numerointijaksoina : kuvitettu Yhteenveto-osa julkaistu myös verkkoaineistona |
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Tiivistelmän kieli |
eng fin |
Huomautukset |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 4 eripainosta. |
Julkaisija |
Espoo :
VTT,
2016.
|
Opinnäyte | Väitöskirja : Helsingin yliopisto, 2015 |
Sarja | VTT Science, ISSN 2242-119X; 130. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Lisätiedot | Katariina Rommi |
Verkkoaineisto (yhteenveto-osa) |
9789513884345 |
Bibliografia |
Sisältää bibliografisia lähdeviitteitä. |
ISBN |
978-951-38-8433-8 nidottu |
Hae kokoteksti |