Tietueen sitaatit
APA-viiteMikkelä, A., ranta, j., Gonzalez, M., Hakkinen, M., & Tuominen, P. (2015). Kuluttajan altistuminen kampylobakteerille lihan välityksellä. Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti, 29(6), 44-48.
Chicago-tyylinen lähdeviittausMikkelä, Antti, jukka ranta, Manuel Gonzalez, Marjaana Hakkinen, ja Pirkko Tuominen. "Kuluttajan Altistuminen Kampylobakteerille Lihan Välityksellä." Elintarvike Ja Terveys : Elintarvikehygienian Ja Ympäristöterveydenhuollon Ammattilehti 29, no. 6 (2015): 44-48.
MLA-viiteMikkelä, Antti, et al. "Kuluttajan Altistuminen Kampylobakteerille Lihan Välityksellä." Elintarvike Ja Terveys : Elintarvikehygienian Ja Ympäristöterveydenhuollon Ammattilehti, vol. 29, no. 6, 2015, pp. 44-48.
Harvard-tyylinen lähdeviittausMikkelä, A., ranta, j., Gonzalez, M., Hakkinen, M. & Tuominen, P. 2015. Kuluttajan altistuminen kampylobakteerille lihan välityksellä. Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti, 29(6), pp. 44-48.