Haku

Tietueen sitaatit

APA-viite

Mikkelä, A., ranta, j., Gonzalez, M., Hakkinen, M., & Tuominen, P. (2015). Kuluttajan altistuminen kampylobakteerille lihan välityksellä. Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti, 29(6), 44-48.

Chicago-tyylinen lähdeviittaus

Mikkelä, Antti, jukka ranta, Manuel Gonzalez, Marjaana Hakkinen, ja Pirkko Tuominen. "Kuluttajan Altistuminen Kampylobakteerille Lihan Välityksellä." Elintarvike Ja Terveys : Elintarvikehygienian Ja Ympäristöterveydenhuollon Ammattilehti 29, no. 6 (2015): 44-48.

MLA-viite

Mikkelä, Antti, et al. "Kuluttajan Altistuminen Kampylobakteerille Lihan Välityksellä." Elintarvike Ja Terveys : Elintarvikehygienian Ja Ympäristöterveydenhuollon Ammattilehti, vol. 29, no. 6, 2015, pp. 44-48.

Harvard-tyylinen lähdeviittaus

Mikkelä, A., ranta, j., Gonzalez, M., Hakkinen, M. & Tuominen, P. 2015. Kuluttajan altistuminen kampylobakteerille lihan välityksellä. Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti, 29(6), pp. 44-48.

Muista tarkistaa viitteiden oikeellisuus, ennen kuin käytät niitä tekstissäsi.