Barley and oat protein products from wet processes : food use potential
Barley and oat protein products from wet processes : food use potential
Tallennettuna:
Genre | |
---|---|
Ulkoasu |
46, [80] sivua : kuvitettu ; 25 cm |
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Huomautukset |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 5 eripainosta. - Nimiösivulla myös: Department of Biochemistry and Food Chemistry, University of Turku Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 5 eripainosta. |
Julkaisija |
Turku :
[A. Lapveteläinen],
1994
|
Opinnäyte | Väitöskirja : Turun yliopisto |
Luokitus | |
Aiheet | |
Valmistaja | (Gillot) |
Lisätiedot | Anja Lapveteläinen |
Sisältö/kappaleet | 1 tietuetta |
ISBN |
952-90-5630-3 pehmeäkantinen |
Hae kokoteksti |