Hygieniaopas : opas hygieniaosaamiskoulutukseen sekä ammattikeittiöiden, elintarviketeollisuuden, elintarvikekaupan ja alan oppilaitosten hygieniakoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön
Finna-recension
Hygieniaopas : opas hygieniaosaamiskoulutukseen sekä ammattikeittiöiden, elintarviketeollisuuden, elintarvikekaupan ja alan oppilaitosten hygieniakoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön
Sparad:
Andra titlar |
Opas hygieniaosaamiskoulutukseen sekä ammattikeittiöiden, elintarviketeollisuuden, elintarvikekaupan ja alan oppilaitosten hygieniakoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön Elintarvikehygienian perusteet Elintarvikehygienian perusteet |
---|---|
Fysisk beskrivning |
78 sivua : kuvitettu ; 25 cm |
Språk |
finska |
Originalverkets språk |
finska |
Förlag |
Pori :
Elintarvike ja Terveys-lehti,
2017.
|
Klassifikation | |
Ämnen | |
Tillverkare | Tampere : Hämeen Kirjapaino Oy |
Mer information | teksti: Tapio Välikylä ja Sara Syyrakki ; piirrokset: Ensio Mustonen ; valokuvat: Tapio Välikylä |
ISBN |
978-952-9637-59-1 pehmeäkantinen |
Hämta fulltext |