Broilerin fileesuikaleiden tuotannon ympäristövaikutukset ja kehittämismahdollisuudet
Finna-recension
Broilerin fileesuikaleiden tuotannon ympäristövaikutukset ja kehittämismahdollisuudet
Sparad:
Fysisk beskrivning |
118 sivua : kuvitettu ; 25 cm Julkaistu myös verkkoaineistona |
---|---|
Språk |
finska |
Originalverkets språk |
finska |
Språk i abstract |
engelska |
Beskrivning |
Foodchain II -hanke. |
Förlag |
Jokioinen :
Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus : jakelu: MTT Tietopalvelut,
2006
|
Serie | Maa- ja elintarviketalous, ISSN 1458-5073; 90. |
Klassifikation | |
Ämnen | |
Tillverkare | ([Tampere] : Tampereen Yliopistopaino) |
Mer information | Juha-Matti Katajajuuri ... [ja muita] |
ISBN |
952-487-071-1 nidottu 978-952-487-071-9 nidottu |
Okontrollerad titel |
Foodchain II -hanke |
Hämta fulltext |